Helaas, dit pand is verkocht

Indien u interesse heeft in een gelijkaardig pand, schrijf u dan in op onze nieuwsbrief en blijf op de hoogte van ons recentste aanbod.

Schrijf u in

Hartstikke leuke starterswoning in het tot volle wasdom gekomen Grytmanshof; Gezellig!

Volop ruimte en privacy en een mooie woonkamer, op de tuin gericht. Dat geeft een zeer aangename sfeer en, omdat de tuin op het westen ligt, zullen de openslaande deuren vaak openstaan. Heerlijk!
De woning staat er in alle opzichten keurig bij, volledig geïsoleerd, prima keuken, 3 slaapkamers. Als hoekwoning een mooie extra in de vorm van een achterom, waar nu een doorloopschuurtje is gemaakt. U moet maar even komen kijken.

DE 1E BEZICHTIGINGSRONDE IS ZATERDAG 2 JANUARI. Graag vooraf even aanmelden bij de makelaar, Nanne Toering (ook i.v.m. corona).


St.-Annaparochie ligt 2,5 km van het natuurgebied Noord Friesland Buitendijks (Noard-Fryslân Bûtendyks) tussen Zwarte Haan en Holwerd, een van de grootste kweldergebieden van Europa, met een unieke flora en fauna (met name veel vogelsoorten). Noord Friesland behoort eveneens tot die gebieden in Nederland met de schoonste lucht.
St.-Annaparochie heeft een zeer hoog voorzieningenniveau, waaronder bijvoorbeeld een schoolcampus voor VMBO/onderbouw HAVO/VWO.

Verkocht


U moet akkoord gaan met het privacybeleid van deze website
* Verplicht in te vullen

Verkocht

Verkocht