Helaas, dit pand is verkocht

Indien u interesse heeft in een gelijkaardig pand, schrijf u dan in op onze nieuwsbrief en blijf op de hoogte van ons recentste aanbod.

Schrijf u in

Vanuit deze fraai gelegen villa is het genieten van het vrije uitzicht over de landerijen, waarbij u de mooiste zonsondergangen zult beleven.
De woning leent zich prima voor werken aan huis, waarbij u eventueel uitstekend cliënten kunt ontvangen.

Indeling:
Begane grond: Entree/hal met trapopgang, meterkast, toilet, kelder en toegang tot kantoor en woonkamer. De woonkamer is door een open haard opgedeeld in twee zithoeken en via de eethoek wordt de half open keuken bereikt. Veel daglichtinval en een schuifpui naar de tuin geven het geheel een heerlijk leefklimaat. Ook vanuit de bijkeuken en dubbele garage met royale oprit is de tuin op verschillende wijze te bereiken.

1e verdieping: Centrale overloop met vide en rondom vier royale slaapkamers, de badkamer met ligbad en aparte douche, het washok met opstelplaats voor witgoed, toilet en dakterras. De slaapkamers zijn allen voorzien van wastafels en veel lichtinval.

2e verdieping: Centrale overloop/berging van waaruit nog eens twee slaapkamers worden bereikt, waarvan één voorzien is van toiletruimte met inloopdouche.

Erf: De brede oprit en fraaie tuin rondom is voorzien van veel groen en heeft diverse plekjes waar je lekker beschut kunt zitten.

Verkocht


U moet akkoord gaan met het privacybeleid van deze website
* Verplicht in te vullen

Verkocht

Verkocht