Helaas, dit pand is verkocht

Indien u interesse heeft in een gelijkaardig pand, schrijf u dan in op onze nieuwsbrief en blijf op de hoogte van ons recentste aanbod.

Schrijf u in

Een schitterende parel aan de Friese Waddenkust waar bruisende creativiteit hand in hand gaat met rust, ruimte en schone lucht.

De 1e bezichtigingsronde staat gepland op ZATERDAG 15 AUGUSTUS. Graag vooraf even aanmelden bij de makelaar.

Kunstenaars, opgelet!
Twee heerlijk grote ateliers (76 m² en 40 m²), eigen toiletruimte, geïsoleerd, betonnen vloeren en voorzien van veel daglichtinval. De tuin kan ook prima worden gebruikt om exposities te houden, zeker ook op het perceel ten westen van de woning (1177m²), wat gehuurd wordt van het waterschap (€ 50,- p.j.).

Hoewel het thans in gebruik is als Art House, wil dat niet zeggen dat er geen andere mogelijkheden zijn voor dit prachtige plekje. De atelier-ruimte kan ook prima dienst doen als o.a.: muziekstudio, klusgarage, kantoorruimte of bijv. yoga (het is er sereen stil, heerlijk).

Er zijn twee keukens, één in het woongedeelte en één in het werkgedeelte (met 2 gasstellen 4 -en 5 pits)
Het woongedeelte heeft 3 slaapkamers ( nu 2 met een kantoortje) en een mooie badkamer (met ligbad, douchecabine en wasmeubel). De woonkamer met spekstenen houtkachel loopt via suitedeuren over naar de opkamer. Achter deze opkamer zit de grote zolder van een atelier. Als je eenvoudig de muur doorbreekt, krijg je een enorme woonkamer met nu ook zicht op de zeedijk en de vuurtoren van Ameland.

De tuin is voorzien van veel groen. Er zijn mooie zitjes en een afgezonderde parkeerplaats voor wel een stuk of 6 personenauto's. In het schuurtje is elektra aanwezig en ook hier kan lekker geprutst worden.

U merkt het wel: het is bijna teveel om op te noemen. Om een goed beeld te krijgen van de woning met alle mogelijkheden en het voelen van de plek en de omgeving, moet u echt even langskomen. U krijgt veel tijd bij de bezichtiging, twee uren is geen probleem bijvoorbeeld.

Misschien tot gauw,
Nanne Toering

Enige buurtinformatie:
De nieuwebildtdijk strekt zich uit over een breedte van zes en een halve kilometer tussen Zwarte Haan in het westen en Nieuwebildtzijl in het oosten. Ten noorden ligt het mooie dorpje Oudebildtzijl.

Oudebildtzijl heeft een open waterverbinding met de Noordelijke Elfstedenvaarroute. Van Oudebildtzijl is het 20 autominuten naar Leeuwarden (17 km), 30 autominuten naar Harlingen (35 km) en anderhalf uur met de auto naar Amsterdam (150 km). Het dynamische dorp heeft ruim 900 inwoners, een eigen school en een actief verenigingsleven voor sport en cultuur. Op enkele kilometers afstand liggen de grotere dorpen Sint Annaparochie en Stiens met een ruim gesorteerde middenstand.
Het dorp is ontstaan rond de oorspronkelijke zeesluis in de zeedijk (de Oudebildtdijk), die in 1505 de Middelzee afsloot. Oudebildtzijl ligt zodoende in het eeuwenoude, Noord Friese cultuurlandschap dat door de successievelijke inpoldering van de Middelzee is gevormd. Oudebildtzijl is uniek doordat de oorspronkelijke intieme vorm van het dorp is bewaard gebleven, o.a. met de sluis (“zijl”) en de vaarten die het dorp een speciaal karakter geven. Oudebildtzijl hoort sinds 2000 tot de negen Villages of Tradition, een netwerk van plattelandsdorpen in Europa waar men het cultureel erfgoed in stand wil houden.
Oudebildtzijl ligt 1,5 km van het natuurgebied Noord Friesland Buitendijks (Noard-Fryslân Bûtendyks) tussen Zwarte Haan en Holwerd, een van de grootste kweldergebieden van Europa, met een unieke flora en fauna (met name veel vogelsoorten). Noord Friesland behoort eveneens tot die gebieden in Nederland met de schoonste lucht.

Verkocht


U moet akkoord gaan met het privacybeleid van deze website
* Verplicht in te vullen

Verkocht

Verkocht