Helaas, dit pand is verkocht

Indien u interesse heeft in een gelijkaardig pand, schrijf u dan in op onze nieuwsbrief en blijf op de hoogte van ons recentste aanbod.

Schrijf u in

Vrijstaande woning met garage op prima woonstand in de zuidelijke uitbreiding van het voorzieningenrijke dorp St-Annaparochie.

De woning is traditioneel gebouwd en volledig geïsoleerd (Rc- waarde >3), en de cv-installatie is in 2014 geheel gereviseerd. De hoekopgestelde keuken is voorzien van inbouwapparatuur, terwijl zich in de bijkeuken een royale opstelplaats voor witgoed bevindt. In het achterste deel van de garage is een kantoortje gerealiseerd met internet/telefoonaansluitingen.
De badkamer op de verdieping is voorzien van ligbad, douchecabine en wastafel. Van de drie slaapkamers heeft de ouderslaapkamer openslaande deuren (met screens) naar het balkon.
De trap is voorzien van invalidenlift, zodat de woning ook zeer geschikt is voor mensen die niet al te best ter been zijn.
Rondom de woning is er veel ruimte voor mens en auto. De tuin heeft diverse plaatsjes waar geheel beschut van de zon kan worden genoten. Via een bruggetje wordt een achtergelegen strook groen bereikt, waar gezamenlijk met de buren voor wordt gezorgd. Hier loopt regelmatig kleinvee rond.

Beknopte indeling:
B.G.: Zijentree, ruime hal met plavuizen en meterkast, toilet met fonteintje, ruime L-vormige woonkamer met plavuizen en travertin vensterbanken, open keuken met inbouwapparatuur, zeer ruime bijkeuken in spouw met plavuizen, tuindeur en deur naar garage, garage met betonvloer, kantel/loopdeur en spoelbak, kantoor. Tuin op het Oosten en Zuiden met terrassen en gazon.
Verdieping: Overloop met kast, slaapkamer met balkon en balkondeuren met screens, badkamer met dakraam, douche, wastafel, 2 middelgrote slaapkamers aan achterzijde. Vlizotrap aar ruime bergzolder.

Verkocht


U moet akkoord gaan met het privacybeleid van deze website
* Verplicht in te vullen

Verkocht

Verkocht