Helaas, dit pand is verkocht

Indien u interesse heeft in een gelijkaardig pand, schrijf u dan in op onze nieuwsbrief en blijf op de hoogte van ons recentste aanbod.

Schrijf u in

Prachtig Saksisch woonboerderijtje met weergaloos uitzicht aan voor -en achterzijde.

Na meer dan 80 jaar in de familie te zijn geweest, is het nu de beurt aan de volgende generatie. We zijn op zoek naar kandidaten die genieten van vrij uitzicht, van rust en ruimte én van een karakteristieke authentieke sfeer. Bij hen zal het hart namelijk sneller gaan kloppen als ze door het huis wandelen.

1e bezichtigingsronde: ZATERDAG 21 NOVEMBER. Vooraf even aanmelden bij makelaar Nanne Toering. We willen iedereen even rustig de gelegenheid geven de woning te bekijken. We zorgen voor een kop koffie.

Er is steeds goed op de woning gepast, dat merk je aan alles. met name de constructieve delen, zoals muren, voegwerk, ankers en rieten kapconstructie met pannendak zijn prima onderhouden. Natuurlijk zijn er een aantal zaken gedateerd, maar het is aan de nieuwe bewoner om daar met creativiteit mee aan de slag te gaan. Er zijn veel mooie en praktische mogelijkheden.

De weg is sinds de aanleg van het noordwest tangent rustig geworden, dus geen problemen daar.

Beknopte indeling:
Begane grond: dubbele zij-entree, waarvan de ene gaat naar de schuur/garage met elektrische poort en grote vliering, en de andere naar de hal. Van hieruit zijn toilet, doucheruimte met opstelplaats voor witgoed, twee slaapkamers, leefkeuken en woonkamer toegankelijk. vanuit de keuken zijn er twee openslaande deuren naar de achtertuin; schuurtje.
verdieping: Vliering/zolder en een via vlizotrap te bereiken slaapkamer (gedateerd).

Een prachtig plekje!

Verkocht


U moet akkoord gaan met het privacybeleid van deze website
* Verplicht in te vullen

Verkocht

Verkocht