Helaas, dit pand is verkocht

Indien u interesse heeft in een gelijkaardig pand, schrijf u dan in op onze nieuwsbrief en blijf op de hoogte van ons recentste aanbod.

Schrijf u in

De vraagprijs van deze woning is veranderd naar een VANAF prijs van € 300.000,-.
Een buitenkans voor de liefhebber van rust en ruimte. Bovendien biedt dit prachtige object de mogelijkheid tot bijvoorbeeld het opzetten van een Bed & Breakfast (B&B).

*Vanuit de royale woonkamer kunt u genieten van het vrije uitzicht over de landerijen.
* De leefkeuken is voorzien van alle aspecten die je van een landelijke keuken mag verwachten, incl. inbouwapparatuur.
* 4 slaapkamers, waarvan 1 nog met de ouderwetse bedstee daarin aanwezig. Deze ruimte is ook prima als kantoor/praktijkruimte te gebruiken.
* De schuur met (deels) een rieten dak is voorzien van een aantal stallen en erachter een paardenbak!
* De tuin is voorzien van grasveld, gezellig beschutte zonneplaatsjes, moestuin en een gastenverblijf.

Kom gauw kijken naar deze geweldige woning, gelegen aan de Friese waddenkust (300 meter van zee). Adembenemend uitzicht over de landerijen en op de vuurtorens van Ameland en Terschelling.

Indeling:
Begane grond:
Centrale hal van waaruit de (slaap)kamer met bedstee te bereiken is; badkamer met ligbad, aparte douche, toilet en bidet, vloerverwarming.
Vanuit de hal wordt tevens de fraaie leefkeuken bereikt met inbouwapparatuur van hoge kwaliteit. Via de bijkeuken, waarin een 2e douche en toilet te vinden is bereikt u de inpandige garage met vliering en het achterplaatsje met terras.

Verdieping:
De ruime living is van een bijzondere schoonheid door het fraaie uitzicht en daglichtinval; drie slaapkamers completeren dit deel van de woning.

Erf: Oprijlaan naar schuur met til voorzien van 5 paardenboxen en volop ruimte voor opslag/stalling/hobbyruimte etc.; Achtertuin, weiland, paardenbak, moestuin en een prachtig hok, geschikt als gastenverblijf, maar ook bijvoorbeeld ideaal als sauna te gebruiken.

Verkocht


U moet akkoord gaan met het privacybeleid van deze website
* Verplicht in te vullen

Verkocht

Verkocht